ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-6 από 6 που βρέθηκαν αναζητώντας Σπύρος Λιάκος.

1. Κότα κρασάτη, ψητή στο τσουκάλι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/syntages/giortes-kai-kalesmata/κότα-κρασάτη-ψητή-στο-τσουκάλι

Το «ψήσιμο» στην κατσαρόλα εξασφαλίζει ζουμερό ψαχνό, αρκεί να βρούμε σκεύος που να χωράει ολόκληρη την κότα....

2. Καπνιστή κορτεζίνα στον φούρνο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/syntages/piata-hmeras/καπνιστή-κορτεζίνα-στον-φούρνο

Κορτεζίνες λέγονται οι άκρες από τα χοιρινά παϊδάκια, τα γνωστά σε όλους spare ribs....

3. Σπετζοφάι καλοκαιρινό

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/syntages/piata-hmeras/σπετζοφάι-καλοκαιρινό

Έτσι το φτιάχνουν σε μερικά χωριά του Πηλίου το καλοκαίρι, έτσι θα το φτιάξουμε κι εμείς. Οι «βουτιές» στο λάδι επιβάλλονται....

4. Χοιρινή πορκέτα ρολό

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/syntages/giortes-kai-kalesmata/χοιρινή-πορκέτα-ρολό

Ψήνεται στο φούρνο και σερβίρεται σε φέτες για ολη την παρέα....

5. Σιδηρόδρομος

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/syntages/piata-hmeras/σιδηρόδρομος

Νόστιμος και λαχταριστός ο σιδηρόδρομος του εξωφύλλου στο τελευταίο τεύχος. Τόσο που ξεχαστήκαμε και δε γράψαμε πόση ώρα θέλει ψήσιμο... Παρακάτω ολόκληρη η συνταγή με τους χρόνους ψησίματος....

6. Οι Γάλλοι σεφ υποκλίθηκαν μπροστά στην ποιότητα των ελληνικών προϊόντων

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/gnwmes/οι-γάλλοι-σεφ-υποκλίθηκαν-μπροστά-στην-ποιότητα-των-ελληνικών-προϊόντων